joi, 19 noiembrie 2009

L'epoque ou tu as"neh na na na"



Tu ce ai vrea sa fii intr-o buna zi?
Eu as vrea sa fiu o epoca...un trend.Ma gandeam in special la vremurile acelea cand era in voga fusta mini in combinatie cu funky hair style;))Da...anii '70-'80...Ce vremuri!
Nu stiu de ce,dar am impresia ca atunci eram mult mai inocenti,mai curati,poate chiar mai naivi insa ne bucuram mult mai mult de tot ce ne oferea viata.
Barbatii priveau cu alti ochi curbele unei femei,femeile nu mai tanjeau atat de mult la proprietatile barbatilor si la conturile lor.Muzica era...mult mai expresiva si ADEVARATA.
Facultatea era si ea...un lux bine meritat in care te puteai lafai fericit.Erau chefurile acelea de care imi povesteau nebunele din familia mea(nana si Doina)...era viata de camin veritabila.Erau atat de multe.Era Barry White.
Dar eu nu eram...eram probabil un embrion ratacit printr-o alta galaxie.Un embrion care mieuna in alt univers.
Tu ce ai fost?Ce ai vrea sa fii?

6 comentarii:

dooda spunea...

mai e de adaugat, doar ca lumina s-a luat in momentul in care profa ne povestea de cazul cu preotul care a intrebat-o pe tanti daca se leapada de Hristos, in loc de alalalt. pe mine aia m-a ingrozit mai mult, ca exact in clipa aia am ramas in intuneric.
a fost frumos, da` nu prea.. j`ai peur du noir ! :( :*

dooda spunea...

shit, am gresit postul :)) u get it

dooda spunea...

asa, si revenind la subiect. eu mi-as fi dorit sa traiesc in Franta lui Ludovic XIV, sau in perioada twistiana.. dar undeva prin america...
EEEEEEEE, leeet`s twiiiiist agaaaaain ! :D

MisterWho spunea...

Voi doua nu ati putea vorbi si pe mess ...sau ceva? :D Adica..."what the heck"?

dooda spunea...

dar tu, oh, domnule misterios, nu ai putea sa iti vezi de treaba ta? " fuck off`ing '' is fun. u should try it.

MisterWho spunea...

Doodette i like your style :P.