joi, 21 ianuarie 2010

Pour ton bonheur



M-au naucit zapezile de aseara.Le simteam scartaind sub fiecare sarut de-al nostru.Asta da iarna,mi-am zis.Era unul din momentele acelea cand anii ce s-au adunat in certificatul meu de nastere si-au luat zborul...gheata aluneca sub talpile mele de copila si la cea mai mica sovaire,iti strangeam cu si mai multa putere bratul.Ai vazut? Eu am alunecat mai usor si mai repede ca tine.Tu ai inca ghete responsabile si echilibrate.Ale mele zboara...Nu le-a placut niciodata pamantul.Stiu,stiu ca e mai bine sa fim cu ghetele pe pamant.N-am uitat ce m-ai invatat.Numai ca mie nu-mi place sa ascult sfaturi.Am alergie la ele.Imi zgarie orgoliul si urechile.Ma stii...Te iubesc.
De azi o sa fim cuminti.O sa ne cuibarim in patratica aia de la avatar si o sa zambim frumos de acolo unul altuia.O sa facem liniste si o sa alungam certurile in arhiva messului de anul trecut.
O sa visam planuri...
O sa ajungem intr-o zi de maine intr-un turn si o sa-mi spui povesti...o sa ne plimbam pe-un mal si o sa imi furi mana uneori si o s-o ascunzi in palma ta fermecata.Iar eu o sa ma ascund cat de bine pot in inima ta si nu o sa mai ies de acolo niciodata.
Hai!Ascunde-ma!

Un comentariu:

dooda spunea...

ma faci sa plang.
dragii de voi...